Önbizalomnövelde vállalkozóknak
Önbizalomnövelde

 

Ezen az Önbizalomnövelde workshopon a vállalkozói önbizalom erősítését tűztük ki célul, rendhagyó módon néztünk rá az erőforrásokra, mik tudnak minket segíteni a dolgos hétköznapokban, a tervezésben és a döntéshozatalokban. Külön figyelmet fordítottunk a Vállalkozói Énekre és megnéztük, hogyan tudjuk ezeket erősíteni, amik szintén pozitívan befolyásolják az önbizalmat. A workshop végén pedig egy szuper jó hangulatú kapcsolatépítés kezdődött.

Önazonos élet – önazonos vállalkozás – Hogyan segíti az önazonosság a kommunikációt és a vállalkozásfejlesztést

Tréner konferencia – Tréning Kaleidoszkóp – 2023

Egy interaktív workshopban bemutattam, hogy kezdjük el lerakni a produktivitásgyilkos megfelelési kényszereinket, hogy közelebb kerüljünk önazonosságunkhoz. Ezen felül a résztvevők gyakorlati útmutatást kaptak ahhoz, hogyan tudja segíteni az önismeret a marketingkommunikációt és a vállalkozásfejlesztést.

Önszeretet növelés – a boldog és sikeres élet kulcsa
Meghallgatunk.online

Az önismereti út egyik sarkalatos pontja az önszeretet. Keveseket tanítottak meg gyermekkorukban arra, hogy egyáltalán mi ez, miért fontos és hogyan lehet róla gondoskodni, erősíteni. Viszont az önszeretet tudja Neked garantálni a belső stabilitást, az erőt és a motivációt az élethez, a hajtóerőt, hogy kitarts a céljaid mellett és, hogy minél többször magadat válaszd.

Az előadásért kattints ide

A vállalkozásod önmagad tükörképe! Start Business Konferencia 2022

Tudatossági szintünk, gondolkodásmódunk, hiedelmeink, szokásaink mind- mind hatással vannak vállalkozói sikereinkre. Én, Aliz és én a vállalkozó ugyanaz a személy vagyok, ami a magánéletben gyengeségem, az a vállalkozásomban is a gyengeségem lesz, de az erősségeimnél ugyanígy 😊
Előadásomban kifejtem, hogy tudunk a minket hátráltató dolgokra ránézni és milyen technikák vannak, amelyekkel gyorsan lehet változást elérni.

Az előadásért kattints ide

Küldj nekem mailt, ha kérdésed – megakadásod van vagy, ha szeretnél időpontot foglalni ingyenes, 30 perces ismerkedő beszélgetésre. Kérlek a mailedben azt is küldd meg, milyen időpontok felelhetnek meg Neked.

Mail: aliz@orkenyializ.hu