Ha megkérdezném, ki vagy Te mit válaszolnál?

A kérdésre ilyenkor a legtöbben a foglalkozásukat mondják, a nevüket, életkorukat, hol laknak, mekkora a család, esetleg a hobbikat. Mai rohanó világunkban felszínesen ismerjük az erősségeinket, gyengeségeinket kompetenciák szintjén, de gondolati és érzelmi működéseinket nézve már kevésbé. Nem adunk időt magunknak a megállásra, az önvizsgálatra, hogy megnézzük, miért történt meg velem ez az eset újra és újra.
A sok inger, mentális és érzelmi zaj miatt nehezebben hozunk döntéseket, elbizonytalanodunk saját céljainkban és elégedetlenek vagyunk saját magunkkal, hogy miért nem tartunk már előrébb az életben.

Bemutatom Neked a saját példámat, hogy én miért kezdtem el önismerettel foglalkozni:

 

Hiába kaptam mindig is sok elismerést a munkámra vagy pozitív visszajelzést a külsőmre az életem nagy részét kemény öndegradálások között éltem. Azok voltak az állandó belső mondataim magam felé, hogy nem vagyok elég jó, nem vagyok elég érdekes, bezzeg, ha ezt-azt tudnám már rég előrébb tartanék, miért nincsenek olyan erősségeim, mint X-Y-nak. Rengeteget dolgoztam, folyamatosan tovább képeztem magam, hogy kapjam az elismerő visszaigazolásokat, ezekből nyertem a szeretetmorzsákat, amik éltetni tudtak. Éreztem, hogy nincs minden rendben, de nem tudtam, mi igazából a baj, nem volt megfogható. Két feltűnőbb, visszatérő probléma miatt kezdtem el keresgélni a neten, mi adhatna nekem megoldást:

1, Az egyik fő problémám azt volt, hogy sorra zátonyra futottak az ismerkedéseim

2, Hosszú évekig a munkamánia és a teljesítménykényszer hajtott, mindig lelkes és proaktív voltam benne, de ez a lelkesedés és motiváltság egy idő után újra és újra elkezdett alábbhagyni, mintha elvesztettem volna az erőmet.

Mikor ezeket felismertem, rájöttem arra is, hogy nincs semmi hobbim, nem engedek meg magamnak úgymond „hasztalan időtöltést” és azt éreztem, hogy mindezeken sürgősen változtatni akarok.

Mázlim volt, mert rátaláltam egy frenetikus önismereti tréningre, akkor elkezdődött egy intenzív 2,5 éves tanulás magamról, persze ez azóta sem fejeződött be.


„A végén nem az számít, hogy hány év volt az életedben, hanem az, hogy mennyi élet volt az éveidben!”

Támogatás az önfejlesztésben, mentális és érzelmi egyensúly kialakításában: 

Lehet, hogy Neked nem a fenti problémáid vannak most, viszont megsúgom Neked előre, hogy mindennek az alapja az önismeret. Az, hogy tudd ki vagy Te a megfelelési és teljesítmény kényszerek nélkül, miután már levetetted az esetleges szülői mintákat is.

Rendkívül fontosnak tartom, hogy minél mélyebben megismerd a működésed, ki vagy TE önazonosan – mi tölt fel, mitől vagy boldog, mitől leszel motivált vagy éppen demotivált, miket gondolsz magadról, hogy áll az önszereteted, önbecsülésed, önbizalmad, hol blokkolod le magad esetleg, van-e az életedben ismétlődő probléma stb. Ehhez szorosan kötődik, mennyire tudsz önreflektív lenni, de ezt át tudjuk venni a konzultációkon is.

Mikor fordulhatsz hozzám bizalommal: 

Ha szeretnéd:

 • elsajátítani az önismereti alapokat, az önreflexivitást
 • hogy, más szemszögből nézzünk rá egy-egy problémádra
 • hogy, dolgozzunk ki egy tervet, hogyan kerülhetsz közelebb a céljaidhoz
 • kialakítani a belső stabilitásod
 • növelni az önszeretetedet, önértékelésedet, önbizalmadat
 • elsajátítani az asszertív és erőszakmentes kommunikációt
 • letenni a megfelelési és teljesítési kényszereid
 • megtanulni, hogyan tudsz boldog lenni – akár egyedül is. Nem ez a cél természetesen, de ha szingliként többnyire inkább a negatív érzések uralkodnak benned, az kihathat a teljes életedre.
 • megtalálni az elveszett motivációd
 • hogy, jobbak legyenek az emberi kapcsolataid
 • kialakítani az egyensúlyt a munka-magánélet között

Vagy egyszerűen,

hogy teljes empátiával és odafigyeléssel hallgassanak meg Téged és kerüljünk közelebb a megoldásodhoz.

“Semmi nem változtatja meg jobban az életünket, mint az önmagunknak feltett KÉRDÉSEK.”

Önismereti konzultáció - Coaching 60 percben

16.000 Ft

Önismereti konzultáció - Coaching 90 percben

22.000 Ft

Önismereti konzultáció - coaching 4*60 percben

60.000 Ft

SZEMÉLYRE SZABOTTAN

Küldj nekem mailt, ha kérdésed – megakadásod van vagy, ha szeretnél időpontot foglalni ingyenes, 30 perces ismerkedő beszélgetésre. Kérlek a mailedben azt is küldd meg, milyen időpontok felelhetnek meg Neked.

Mail: aliz@orkenyializ.hu